First Camp Klim Strand -

Beskrivelse

First Camp vil forsætte med at vækste de kommende år og vi satser på at træne nye ledere til vores destinationer. Derfor søger vi nu et antal Trainess som vil få mulighed for at lære mere om vores virksomhed for på sigt at kunne tá en ledende position som receptionsansvarlig eller destinationschef i skandinaviens største campingkæde.

En af trainee rollerne kommer til at udgå fra vores destination Klim Strand eller Råbjerg Mile, Skagen. Som Trainee rapporterer du til Regionschefen, og destinationschefen kommer til at være din mentor i sæsonen. Foruden din nærmeste leder kommer du til at indgå i et netværk af flere trainees og du får mulighed for at samarbejde med mange dygtige kollegaer som kan lære dig alt hvad du behøver for din forsatte karriere.

Selv om du bliver tilknyttet en bestemt destination og har din base der kommer du til at arbejde på flere destinationer i løbet af sæsonen, dels for at vokse med opgaverne og udvikle alle dine evner på flere arbejdspladser. Vi lægger også vores planer sådan at du er der hvor behovet er størst. Det kræver derfor en stor fleksibilitet i forhold til arbejdssted.

Arbejdsopgaver og formål med traineerollen

  • Vi ønsker at træne og udvikle fremtidige ledere hos os, mens vores trainees også er ressourcer, som med kort varsel kan springe ind og hjælpe på forskellige campingpladser, hvor vi ser behov i løbet af sæsonen.

  • Du uddannes og trænes på din ”hjemme campingplads” med en destinationschef som din nærmeste mentor. Afhængigt af hvordan sæsonen udvikler sig, skal du være forberedt på at arbejde i hele regionen. Det er derfor vigtigt, at du er åben, drevet og modig til at tage nye udfordringer på dig.
  • Du rapporterer til regionschefen, der er ansvarlig for flere forskellige campingpladser.
  • Du vil blive uddannet til at udføre alle opgaverne på en campingplads, alt fra rengøring af hytter, græsslåning og rengøring af servicehuse til arbejde i receptionen, i butikken eller i bistroen.
  • Du vil modtage coaching i ledelse, økonomi, medarbejderspørgsmål og daglig ledelse af din mentor – alt sammen med det formål at hjælpe vores teams med at skabe ”Moments of Happiness” for vores gæster

Kvalifikationer

Som person er du selvstændig, engageret og tør at tage dine egne initiativer og handle, når du ser, at der er brug for at noget gøres. Du er en naturlig holdspiller og leder, hvor du har let ved at motivere og inspirere andre. Du arbejder struktureret, er altid godt forberedt og kan ”rulle ærmerne op”, når det er nødvendigt, og du kan lide når der sker meget på en arbejdsdag.

Når du ankommer til en ny destination og et nyt team, er du lydhør over for teamet og skaber hurtigt et billede af hvad der fungerer, og hvad der kan forbedres – alt sammen for at opbygge et velfungerende team der lever efter vores værdier. Desuden er du selvsikker og foretrækker at løfte andre, før du tager æren. Teamet kommer først.

Sørg for at efterlade dig et godt udført job og tag ansvar for den energi, du bringer med dig på arbejdspladsen.

Vi leder efter dig, der har arbejdet med lignende opgaver før, eller har den rigtige holdning og drevet (HB1). Har du erfaring fra større kæder og er vant til at arbejde baseret på klare koncepter inden for detailhandel, butik, restaurant eller hotelbranchen er dette en fordel.

Vores fælles værdier:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejde og har et glimt i øjet både internt og med vores gæster.

We Simplify: Vi vil altid forsøge at forenkle, hvordan vi arbejder med hinanden og vores gæster.

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

 

Vi lover vores gæster:

Clean comfort: Vores gæster sætter pris på og vælger os, fordi alt er rent og ryddeligt på vores destinationer.

Easy everything: Alt skal være let for dig som gæst fra reservation til check-in og dit ophold hos os.

Dedicated service: Vi gør alt for at give dig fremragende service med et glimt i øjet.

Delightful details: Vi fokuserer på de vigtige vidunderlige detaljer i alt fra websted til servicehus


Vilkår

Stillingen er en heltidsstilling. Ansættelsen er en sæsonansættelse. For den rigtige person er der store muligheder for at vokse videre inden for First Camp, selv efter sæsonen med det mål at lede din egen destination en dag.

Da vi er en sæsonbetonet arbejdsplads, er det vigtigt du kan arbejde i hele sæsonen.

Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekrutteringer og søger aktivt medarbejdere der bedst matcher vores kravprofil, som vi har opsat for jobbet. Mere om dette ved du når du gennemfører ansøgningen.

Ansættelsesform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Efter avtale
Løn Fastløn
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 h
By Aalborg
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2023/31
Kontakt
  • Kim Petersen, +4522605355
Publiceret 30.03.2023

Tilbage til Ledige stillinger