First Camp Frigård - Flensborg Fjord

Beskrivelse

Vi ønsker at blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og datadrevet gæsteindsigt. Derfor ønsker vi, at alle vores medarbejdere skal drives af at skabe merværdi, ikke kun for vores gæster, men også for hinanden. Nogen der skaber denne merværdi og gode oplevelser på destinationerne er vore Facility Managers og der leder vi nu efter en ny medarbejder till First Camp Frigård kruså

Arbejdsopgaver

Som Facility Manager er du ansvarlig for al det løbende vedligehold på destinationen hvilket indebærer græsslåning, enkle reparationer, rengøring og lign. Ansvaret dækker over bygninger, grunde, legepladser, eventuelle pool faciliteter og køretøjer. Det omfatter også alle de værktøjer og maskiner, der er nødvendige for at håndtere vedligeholdelsen. Ud over det operationelle ansvar har du også et strategisk ansvar for at skabe kortsigtede og langsigtede vedligeholdelsesplaner, der sikrer at der er opdaterede rutinelister og manualer for al vedligeholdelse og samarbejde med investeringsafdelingen for at planlægge og udføre ejendomsudviklingsprojekter og større investeringer eller større indkøb. Endelig er du vejleder og ansvarlig for planlægning og arbejdsfordelingen for det øvrige pladspersonale.

I tråd med at skabe merværdi for hinanden og vores gæster, skal alle, der arbejder på destinationerne være i stand til at træde til hvor det er nødvendigt, hvilket betyder, at du som Facility Manager også kommer til at arbejde med reception og rengøring på destinationen.

Kvalifikationer

For at passe til rollen som Facility Manager har du stor interesse og nysgerrighed for teknik og samlet vedligeholdelse. Du er god til at kommunikere, du samarbejder godt med andre og har evnen til at tage et overordnet ansvar, hvor du planlægger og strukturerer arbejdet for dig selv og andre. Du skal også føle dig godt tilpas med at håndtere gæstehenvendelser, klager og arbejde med service.


Vi ser gerne, at du har en uddannelse inden for teknik eller byggeri, men det er ikke et krav. En fordel er hvis du har en håndværksmæssig uddannelse. Stillingen kræver erfaring fra lignende arbejde med vedligeholdelse af bygninger og grønne områder, gerne som gartner, vicevært eller erfaring som pladsmand.

Stillingen kræver desuden, at du har grundig viden om vedligeholdelse af fast ejendom. Du skal også have gode almene IT-færdigheder og du skal være vant til at bruge forskellige værktøjer/programmer til at planlægge og følge op på arbejdsopgaverne, f.eks. Excel. Du skal kunne kommunikere flydende i tale og på skrift på dansk og kunne beherske engelsk og gerne tysk på et godt niveau.

Hvad tilbyder vi dig?

Hos First Camp rekrutterer vi færdigheder og udvikler dem. Hos os får du mulighed for at udvikle dig og lære nye ting, mens du har det sjovt. Vores fælles værdier styrer vores hverdag og hvordan vi er over for hinanden:

We Care:  Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejde og har et glimt i øjet både internt og med vores gæster

We Simplify:  Vi vil altid forsøge at forenkle, hvordan vi arbejder med hinanden og vores gæster

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster

Vi vil skabe en kæde, et sted du altid genkender, uanset hvor i landet du besøger os. Det er derfor vigtigt for os at være konsekvente, med klarhed og med kolleger, der ønsker at bygge noget stort sammen og komme med nye ideer til at forbedre det, vi allerede gør så godt.

Som Facility Manager tilbyder vi dig en bred stilling, hvor du får mulighed for at vokse og udvikle dig i en branche, der vokser, og hvor du er tæt på kolleger, når du har brug for support. Kollegaer, der både byder på erfarenhed og gode grin. Vi er et stærkt team og vil fortsætte med at vokse med flere dygtige kolleger, der ønsker at være involveret og bygge videre på vores succeshistorie. Er det dig?

Vi tilbyder pension og sundhedsordning. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer. 

Betingelser

Stillingen er på fuld tid og er omfattet af funktionærloven. 

Ansøgning

Vi ønsker stillingen besat XXXX

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato Snarest muligt
Løn Forhandles individuel
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37
By Aabenraa
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2022/90
Kontakt
  • Kim Petersen, +4522605355
Publiceret 26.08.2022
Sidste ansøgningsdag 26.09.2022

Tilbage til Ledige stillinger