First Camp Frigård - Flensborg Fjord

Beskrivelse

Vi ønsker at blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og datadrevet gæsteindsigt. Derfor ønsker vi, at alle vores medarbejdere skal drives af at skabe merværdi, ikke kun for vores gæster, men også for hinanden. De mennesker, der i sidste ende er ansvarlige for den merværdi, vi skaber på vores destinationer, er vores Destinationschefer. Der leder vi nu efter forstærkning med en ny kollega, der ønsker at påtage sig ansvaret for First Camp Frigård-Flensborg fjord. Destinationen står over for en lang række forandringer vi skal gennemføre i den kommende tid, hvor vi skal implementere en lang række konceptuelle ting og rutiner.

Arbejdsopgaver

Som Destinationschef er du ansvarlig for hele driften på destinationen, salget og resultaterne og du har personligt ansvar for alle medarbejdere på destinationen som omfatter rekrutteringsansvar, arbejdsmiljøansvar samt ledelse.

Opgaverne omfatter arbejdsledelse og planlægning samt opfølgning og videreudvikling af koncepter og rutiner for reception, kiosk, plads og rengøring. Rollen omfatter også løbende administration, budgetarbejde, opsøgende virksomhedssalg og ansvar for årlig, månedlig og ugentlig planlægning. I takt med at der skabes merværdi for hinanden og vores kunder, bør alle, der arbejder på destinationerne, kunne hjælpe hvor det er nødvendigt, hvilket betyder, at du som destinationschef kan komme til at understøtte alle de opgaver, der er tilgængelige på arbejdspladsen.

Du har to stærke kolleger som refererer direkte til dig og støtter dig på Manager niveau. Det er henholdsvis en Receptions Manager og en Facility Manager.

Kvalifikationer

For at passe ind i rollen som Destinationschef, har du brug for et stort drive, en løsning-orienteret måde at arbejde på og have et højt niveau af samarbejdsevner. Du ønsker at være en del af noget større, en kæde, hvor du som leder ønsker at blive involveret og skabe samvær over hele virksomheden. Vi ser dig som en kreativ iværksætter, der ikke er bange for at rulle ærmerne op, når det er nødvendigt, og som kan lide at arbejde med en coachende ledelse. Du skal også nyde at levere gode resultater og have et klart mål billede.

For at være berettiget til stillingen, skal du have haft personaleansvar i tidligere stillinger og gerne en uddannelse i turisme, handel eller service. Du skal kunne kommunikere godt i både tale og skrift, på dansk, engelsk og gerne tysk og have gode generelle it-færdigheder, hvor du er vant til at bruge forskellige systemer til at styre dit arbejde. Det er et fortrin, hvis du har erfaring fra camping- eller andet gæsteservice arbejde fra tidligere. Hvis du har arbejdet med B2B-salg og evt. har været ansvarlig for at etablere nye koncepter. Vi ser det også som positivt, hvis du både har haft rekrutterings- og budgetansvar og tidligere har arbejdet med sæson præget medarbejdere. Har du været butikschef for en eller flere butikker er det en fordel.

Hvad tilbyder vi dig?

På First Camp rekrutterer vi efter evner og udvikler dem. Hos os vil du have mulighed for at vokse og lære nyt og samtidig have en masse sjov. Vores fælles værdier styrer vores hverdag og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen

We have fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har et glimt i øjet både internt og med vores gæster

We simplify: Vi vil altid forsøge at forenkle, hvordan vi arbejder med hinanden og vores gæster

We deliver results: Alt, hvad vi gør, skal levere til os, vores ejere og vores gæster

Som Destinationschef vil du deltage i vores ledelses program, hvor du vil komme til at udvikle dig i alle aspekter af gæste service, samt fra rekruttering til at vokse i en branche i vækst, og hvor du er tæt på kolleger når du har brug for support. Kolleger, der kan lide at tilbyde både erfaring og gode grin. Vi er et stærkt og internationalt team og ønsker at fortsætte med at vokse med mere team-orienterede kolleger, der ønsker at være en del af, at bygge videre på vores succeshistorie. Føler du dig klar?

Vilkår

Stillingen er en helårs ansættelse og ønskes besat hurtigst muligt. Løn forhandles individuelt efter erfaring og baggrund og vi tilbyder pensions- og sundhedsordning.

Ansøgning
Du kan klikke på linket og ligge din ansøgning og dit CV ind i databasen. Herefter bliver du kontaktet af en af vores rekrutteringsansvarlige enten på mail eller pr telefon.

Send din ansøgning allerede i dag, vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 h
By Aabenraa
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2022/91
Kontakt
  • Kim Petersen, +4522605355
Publiceret 31.08.2022
Sidste ansøgningsdag 01.10.2022

Tilbage til Ledige stillinger