First Camp Danmark A/S

First Camp er Skandinaviens største campingkæde, hvor gæsteoplevelser og engagement er i fokus. Med i alt 46 destinationer og omkring 850 drevne medarbejdere i Sverige og Danmark arbejder vi hver dag på at blive verdens førende campingkæde, og vi er godt på vej. First Camp er inde i en spændende vækstfase og har en unik mulighed for at drive udviklingen i en branche med et enormt potentiale. 

Beskrivelse:
Vi vokser videre og søger nu en selvkørende og løsningsfokuseret Regionschef for Danmark. Du bor med fordel centralt i Danmark, da du kommer til at besøge destinationerne på Fyn, Frigård og Lakolk/Rømø hyppigt. First Camp’s supportkontorer ligger i Stockholm og Göteborg, og de støtter hele kæden i både Sverige og Danmark. Du starter primært fra den nærmeste geografiske destination, hvor du samlokaliserer med Destinationsteamet på stedet.

Du bliver en del af Operationsledelsen, der sammen med dig består af 4 regionschefer og en Operations coordinator, som alle rapporterer til COO for First Camp.

Region Danmark består i dag af 6 smukke campingpladser – eller destinationer, som vi kalder dem. Vi har valgt at kalde dem destinationer, fordi de er så meget mere end en campingplads for vores gæster. Vi tilbyder alt fra ferieboliger og fulde aktivitetsprogrammer i sommersæsonen til firma- indkvartering og konferencefaciliteter i vintersæsonen. Læs mere om First Camp-kæden og vores destinationer i både Sverige og Danmark på www.firstcamp.dk og www.firstcamp.se

Arbejdsopgaver:

 • Som Regionschef har du personale- og resultatansvar for alle regionens destinationer, både nuværende og kommende.
 • Du har ansvaret for at sikre et effektivt personale, ansættelser og gennemføre en klar planlægning og beregning af løbende personaleomkostninger.
 • Du har ansvaret for at sikre, at arbejdsmiljøarbejdet overholder gældende love og regler i din region.
 • Du har ansvaret for at drive og videreudvikle konceptet sammen med de konceptansvarlige i First Camp, samtidig med at du i sidste ende har ansvaret for at sikre, at de alle implementeres og følges i din region. First Camp har klare koncepter f.eks. indenfor: Butik, Sæsonstrategi, Bistro, Kabinestrategi, Sikkerhed, Planlægning, Åbningstider, Rutiner og meget mere, som har til formål at forenkle og strømline vores drift. Vi kalder vores måde at arbejde på First Way of Operations.
 • Du leder dit team af destinationschefer og guider dem med et klart salgs- og kvalitetsfokus på vores resultater og vores gæster.
 • Du har ansvaret for at deltage i udviklingen af First Camp’s vækstrejse i din region og formidle information om virksomheden i forskellige medier, netværk og i turismesektoren.
 • Du har det overordnede projektansvar for de ejendoms- og renoveringsprojekter, der skal gennemføres i din region, du sikrer, at de kører efter samme plan, og du samarbejder med ejendomsforvalterne i Sverige.

Kvalifikationer
Du brænder for gæsten, vores medarbejdere og vores resultater. Du elsker at være ude på vores destinationer og guider praktisk, dagligt og hele året, men især i vores vigtige sommersæson. Som driftsleder arbejder du i henhold til en køreplan, hvor du tilbringer mindst 3 dage om ugen ude på vores destinationer. De øvrige dage består af salgsmøder, konceptstyring, resultatopfølgning, ugentlige rapporter og anden administration.

For hurtigt at komme ind i rollen og påtage dig det nødvendige ansvar, ser vi frem til at du:

 • Har en videregående uddannelse eller tilsvarende, gerne med fokus på økonomi, ledelse eller service.
 • Er vant til at arbejde med tydelige koncepter og konceptudvikling inden for en større kæde.
 • Har tidligere erfaring med personale- og resultatansvar.
 • Har let ved at sætte dig ind i, hvad der er vigtigst for at kunne træffe beslutninger og handle.
 • Er selvkørende, resultatfokuseret og vant til at arbejde i en organisation med mange lokale enheder.
 • Motiveres af et varieret arbejde med mange kontakter med forskellige mennesker
 • Har et klart lederskab, hvor du vover at stille krav til dit personale samtidig med, at du er glad for at kunne tilbyde dig selv og med glæde springe ind, hvor der er brug for en hjælpende hånd.
 • Står bag og ønsker at efterleve vores vision, mission, værdier og gæstfrihed.
 • Har meget gode kundskaber på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi ser også gerne, at du:

 • Har erfaring fra andre kundeintensive aktiviteter, f.eks. inden for restauranter, hoteller, detailhandels-, butiks- eller turismesektoren.
 • Har gode sprogkundskaber på tysk, da mange af vores gæster i Danmark er internationale.

Moments of happiness for the many people er, hvad vi arbejder for hver dag. Glæde er, hvad vi ønsker vores gæster og medarbejdere skal føle, når de befinder sig på vores destination. For at dette skal blive en realitet, skal alle de, som arbejder på First Camp, være uhøjtidelige og positive. Gæsternes oplevelser kommer altid først, for de har valgt at tilbringe deres dyrebare feriedage lige netop hos os.

Hvad tilbyder vi dig? 
På First Camp ansætter, uddanner og udvikler vi dem. Hos os får du mulighed for at vokse og lære nyt samtidig med, at du har det rigtig sjovt. Vores fælles værdier styrer vores hverdag, og hvordan vi er over for hinanden:  

We care:  Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen 

We have fun: Vi har det sjovt på jobbet og har et glimt i øjet både internt og med vores gæster 

We simplify:  Vi vil altid forsøge at forenkle, hvordan vi arbejder med hinanden og med vores gæster 

We deliver results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster 

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du er tæt på kolleger, når du har brug for støtte. Kolleger, som kan lide at tilbyde både erfaring og en god latter. Vi er et stærkt team, og vi vil fortsætte med at vokse med flere teamorienterede kolleger, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie. Føler du dig ramt?

Vilkår
Stillingen er fuldtids og forventes at blive besat i efteråret 2021. Løn og vilkår som aftalt.

Ansøgning
Udvælgelse og samtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores ansættelser og leder aktivt efter de medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op til tjenesten. Som et første skridt i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre to ansættelsestest, hvor du vil blive matchet med vores kravprofil. Du kan få flere oplysninger om dette, når ansøgningen er afsluttet. 

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Startdato efteråret 2021
Løn Fast månedsløn og bonus
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 100 %
By Fleksibel
Land Danmark
Referencenummer 2021/13
Publiceret 14.06.2021
Sidste ansøgningsdag 31.07.2021

Tillbaka till lediga jobb