First Camp Danmark A/S

First Camp er Skandinaviens største campingkæde, hvor gæsteoplevelser og engagement er i fokus. Med i alt 46 destinationer og omkring 850 drevne medarbejdere i Sverige og Danmark arbejder vi hver dag på at blive verdens førende campingkæde, og vi er godt på vej. First Camp er inde i en spændende vækstfase og har en unik mulighed for at drive udviklingen i en branche med et enormt potentiale. 

Beskrivelse

Facility Manager på First Camp 

First Camp er Nordens største campingkoncern med i alt 45 destinationer i Sverige og Danmark. Kæden er i en spændende vækstfase og er gennem organisk vækst og et stort antal opkøb gået fra godt 100 millioner SEK i salg i 2016 til knap 400 millioner SEK i 2019. Dette er en unik mulighed for at drive udvikling i en industri med et enormt potentiale. Vi er et stort team med omkring 750 medarbejdere, der brænder for vores gæsters oplevelser...

Beskrivelse

Vi ønsker at blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og datadrevet gæsteindsigt. Derfor ønsker vi, at alle vores medarbejdere skal drives af at skabe merværdi, ikke kun for vores gæster, men også for hinanden. Nogen der skaber denne merværdi og gode oplevelser på destinationerne er vore Facility Managers.

Arbejdsopgaver

Som Facility Manager er du ansvarlig for al det løbende vedligehold på destinationen/destinationerne hvilket indebærer græsslåning, enkle reparationer, rengøring og lign. Ansvaret dækker over bygninger, grunde, legepladser, eventuelle pool faciliteter og køretøjer. Det omfatter også alle de værktøjer og maskiner, der er nødvendige for at håndtere vedligeholdelsen. Ud over det operationelle ansvar har du også et strategisk ansvar for at skabe kortsigtede og langsigtede vedligeholdelsesplaner, der sikrer at der er opdaterede rutinelister og manualer for al vedligeholdelse og samarbejde med investeringsafdelingen for at planlægge og udføre ejendomsudviklingsprojekter og større investeringer eller større indkøb. Endelig er du vejleder og ansvarlig for planlægning og arbejdsfordelingen for det øvrige pladspersonale.

I tråd med at skabe merværdi for hinanden og vores gæster, skal alle, der arbejder på destinationerne være i stand til at træde til hvor det er nødvendigt, hvilket betyder, at du som Facility Manager også kommer til at arbejde med reception og rengøring på destinationen/destinationerne.

Kvalifikationer

For at passe til rollen som Facility Manager har du stor interesse og nysgerrighed for teknik og samlet vedligeholdelse. Du er god til at kommunikere, du samarbejder godt med andre og har evnen til at tage et overordnet ansvar, hvor du planlægger og strukturerer arbejdet for dig selv og andre. Du skal også føle dig godt tilpas med at håndtere gæstehenvendelser, klager og arbejde med service.


Vi ser gerne, at du har en uddannelse inden for teknik eller byggeri, men det er ikke et krav. En fordel er hvis du har en håndværksmæssig uddannelse. Du skal have en afsluttet gymnasial uddannelse eller lign. Stillingen kræver erfaring fra lignende arbejde med vedligeholdelse af bygninger og grønne områder, gerne som gartner, vicevært eller erfaring som pladsmand.

 

Stillingen kræver desuden, at du har grundig viden om vedligeholdelse af fast ejendom. Du skal også have gode almene IT-færdigheder og du skal være vant til at bruge forskellige værktøjer/programmer til at planlægge og følge op på arbejdsopgaverne, f.eks. Excel. Du skal kunne kommunikere flydende i tale og på skrift på dansk og kunne beherske engelsk, kan du tysk og svensk på et godt niveau er det kun en fordel.

 

Hvad tilbyder vi dig?

Hos First Camp rekrutterer vi færdigheder og udvikler dem. Hos os får du mulighed for at udvikle dig og lære nye ting, mens du har det sjovt. Vores fælles værdier styrer vores hverdag og hvordan vi er over for hinanden:

We Care:  Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejde og har et glimt i øjet både internt og med vores gæster

We Simplify:  Vi vil altid forsøge at forenkle, hvordan vi arbejder med hinanden og vores gæster

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster

Vi vil skabe en kæde, et sted du altid genkender, uanset hvor i landet du besøger os. Det er derfor vigtigt for os at være konsekvente, med klarhed og med kolleger, der ønsker at bygge noget stort sammen og komme med nye ideer til at forbedre det, vi allerede gør så godt.

Som Facility Manager tilbyder vi dig en bred stilling, hvor du får mulighed for at vokse og udvikle dig i en branche, der vokser, og hvor du er tæt på kolleger, når du har brug for support. Kollegaer, der både byder på erfarenhed og gode grin. Vi er et stærkt team og vil fortsætte med at vokse med flere dygtige kolleger, der ønsker at være involveret og bygge videre på vores succeshistorie. Er det dig?

Vi tilbyder pension og sundhedsordning. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer. 

Lige nu søger vi Facility Managers primært i region Syddanmark.

Betingelser

Stillingen er på fuld tid og er omfattet af funktionærloven. 

Ansøgning

Vi ansætter løbende nyt personale, men venter gerne på den rette.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

 

 

 

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 TIMER
By SYDDANMARK
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2021/14
Kontakt
  • kim Petersen, 22605355
Publiceret 24.06.2021
Sidste ansøgningsdag 01.09.2021

Tillbaka till lediga jobb