First Camp Bøsøre Strand – Fyn

Oldfrue med sans for detaljer

De vigtigste medarbejdere hos First Camp Bøsøre Strand er utvivlsomt vores rengøringsmedarbejdere. Som oldfrue sørger du for, at vores gæsters første indtryk afspejler First Camps høje standard. Du er grundig og ansvarlig. Du gør rent med omtanke for andre og sørger for at dit team arbejder på samme måde.

Beskrivelse

Vores mål at bliver den førende campingkæde på verdensplan, og det opnår vi ikke med snavsede faciliteter. Uden vores rengøringsmedarbejderes øje for detaljer og fornemmelse for finesse kan vi ikke opnå vores mål. Vores destinationers høje standard afhænger af vores rengøringsmedarbejdere, og hos First Camp værdsætter vi deres indsats højt.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

Vi søger den helt rette person til at lede vores rengøringsteam på First Camp Bøsøre Strand. Som oldfrue skal du sikrer dig, at vi opretholder vores høje standard og at vores hytter, servicehuse og andre faciliteter er rene og pæne. Det har stor betydning for os, at alt er rent og pænt på First Camps destinationer, derfor er du meget vigtig for os. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt omfatte ledelse af dine medarbejdere samt oprydning og rengøring, men alle vores medarbejdere skal også om nødvendigt kunne springe til med hjælp på andre områder. Hos First Camp er gæsternes behov altid i fokus, og vi hjælper hinanden med at løse uforudsete opgaver, som kan opstå. I foråret og efteråret vil du ligeledes hjælpe til i vores reception og butik.

Hvem søger vi?

Vi ser gerne, at du har erfaring med rengøringsarbejde, og har gode referencer. Hvis du er uddannet inden for området, ser vi det som meriterende, men det er ikke et krav. Vi lægger stor vægt på personlig egnethed.

  • Du skal være meget grundig, struktureret og ordentlig for at kunne udføre jobbet tilfredsstillende.
  • Du kan hurtigt tilpasse dig nye forhold, har et godt overblik over, hvad der skal til og ser løsninger, hvor andre ser problemer.

Du skal trives med at have hænderne fulde og hele tiden at have meget at lave, og er fokuseret på at skabe stor gæstetilfredshed. Vi vægter, at du er villig til at gøre noget for andre, har humor og ser teamet frem for jeget.

Naturligvis kan du kommunikere problemfrit på dansk eller engelsk, både for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og for at betjene vores gæster.

"Moments of happiness for the many people"

Vores motto betyder at vi ønsker glædesfyldte øjeblikke for alle vores gæster - men også for vores medarbejdere. First Camp skal være en arbejdsplads, der ikke føles som en arbejdsplads. Vi tilstræber en positiv atmosfære fyldt med glade og fleksible mennesker med skøn energi, som smitter af på gæsterne. Hos First Camp minder vi hinanden om, at gæsten har valgt at tilbringe sine værdifulde feriedage hos os - og derfor er det op til os at levere.

Hvad tilbyder vi?

Hos First Camp rekrutterer vi unge talenter, som sidenhen vokser i virksomheden. Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få nye kompetencer og træffe mennesker for alle verdenshjørner.

Vores fælles værdier er grundlaget for vores hverdag, og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.
We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og sammen med vores gæster.

We Simplify: Vi forsøger vedvarende at forenkle vores måde at arbejde på.
We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og betænksomme kolleger. Kolleger, som kan tilbyde både gode råd og et godt grin. Vi er et stærkt team, og vi ønsker vedvarende at vækste med flere stjerner, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie.

Hvad er vilkårene?

Vi søger medarbejdere til vores sommersæson. Ansættelsesomfanget varierer, men du er garanteret mellem 20-37 timer om ugen. Arbejdstiderne er forskellige, og omfatter også tidlig morgen, aften og weekend.

Hvordan ansøger jeg?

Udvælgelse og jobsamtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekruttering og leder aktivt efter medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op i henhold til jobbet. Som et første trin i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre en kortere rekrutteringstest. Ved en vellykket ansøgning vil du modtage yderligere information om dette.

Måske er dette begyndelsen på resten af dit liv. Vi ser frem til din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsesform Sæsonarbejde
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Startdato Efter aftale
Løn Timeløn
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 50-100%
By Hesselager / Svendborg
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2023/18
Kontakt
  • Betina Johansen, +4520757019
Publiceret 24.01.2023
Sidste ansøgningsdag 26.02.2023

Tilbage til Ledige stillinger